Beste lezer,

De missie van WiK is om meer mensen, van jong tot oud, valide of met een (lichte) beperking, aan het wandelen te krijgen.
Toen we door de KWBN benaderd werden met de vraag of we wilden meewerken aan de promotie van de Imagine Run was ons antwoord dan ook volmondig Ja.
Hieronder vind je meer informatie over dit nieuwe initiatief en hoe je kunt deelnemen aan een gratis clinic.

Als wandel- en hardloopliefhebbers onder elkaar weten we dat je door lopen tot rust komt en dat het ook nog eens goed voor je gezondheid is.

Benieuwd naar nieuwe routes die je weer terugbrengen naar je startpunt en passen bij je gewenste afstand?
Of wil je eens wandelen in een onbekende omgeving zonder te verdwalen? Dan is de Imagine Run App perfect voor jou!
Graag komen oud-marathonloper Gerard Nijboer en Dennis Borst van de Imagine Run jullie gedurende een clinic alles vertellen over deze app en jullie voorzien van tips om verstandig te bewegen en fit te blijven.

Globale clinic opzet (ca 60 minuten):
1. intro met huishoudelijke mededelingen en aansluitend uitleg "hoe en waarom ImagineRun app"
2. gezond bewegen – Gerard Nijboer – 10 minuten
3. korte warming-up – Gerard Nijboer – 5-10 minuten
4. 30 minuten wandelen met ImagineRun app : bv 3km=6km/u / 2,5km=5km/u 2km=4km/u 1,5km=3km/u
5. onder het genot van een kopje koffie of thee napraten met afsluitende een oproep voor deelname aan de wandeltocht voor de Hartstichting.

Aan deze clinic zijn geen kosten verbonden.

Zet je eerste stap en geef je op voor deze clinic door je aan te melden per mail via tochten @wsv-wik.nl of te bellen met Henk Ramerman, WIK Drachten 0512-518 661.
Omdat dit de eerste clinic is hebben we geen idee op hoeveel deelname we kunnen rekenen.
Daarom het vriendelijke verzoek je aan te melden met opgave van je naam, emailadres en telefoonnummer.
Het is wel nodig dat je de App thuis al gedownload hebt op je mobiele telefoon. Zie voor meer informatie www.imaginerun.com .

De clinic wordt gehouden op donderdag 16 augustus om 14.00 uur (inloop vanaf 13.30 uur)
Locatie:
Ontmoetingscentrum Carré (van Talant)
De Velden 1
9204 WH Drachten
(volg de verwijzingsborden Wsv. WiK Start)

Geef dit bericht ook door aan familieleden, vrienden, kennissen etc.
Juist mensen die nog niet of nauwelijks aan sport doen zijn ook van harte welkom

Met vriendelijke groet,

Gerard Nijboer, activity and health expert
Henk Ramerman, Wsv. WiK