Voor al onze wandeltochten geldt:

1.  Er geldt geen voorinschrijving. Inschrijven kan alleen voor aanvang van de wandeltocht.

2.  Omdat de gegevens van de wandelaars nodig zijn bij calamiteiten moeten we per deelnemer een inschrijfformulier hebben.  Let daar s.v.p. op bij het inschrijven.

3.  De inschrijfkosten zijn:
- Voor leden Wsv. WiK:            € 2.00
- Voor leden Wandelbond:         € 2.50
- Voor niet leden wandelbond:   € 3.50
        Voor de tocht "het goede doel" is het inschrijfgeld voor iedereen € 5,- en gaat geheel naar het Goede Doel.
4.  Basisschoolkinderen krijgen na het volbrengen van de tocht als herinnering gratis een medaille uitgereikt. Dit bij de inschrijving melden.
5.  Volwassenen kunnen voor € 2.00 een medaille kopen. Er zijn een beperkt aantal medailles aanwezig.
6.  De routes zijn geheel van pijlen voorzien en bovendien krijgt iederéén ook nog een duidelijke routebeschrijving mee.
7.  Honden mogen, mits aangelijnd, meelopen. Let op: bij sommige horecagelegenheden mogen honden niet naar binnen!
8.  Als bij een wandeltocht honden NIET mogen meelopen dan wordt dit bij de betreffende tocht vermeld.
9.  Nabij de startlocatie wordt u door onze parkeerhulpen verwezen naar beschikbare parkeerplaatsen.

Algemene informatie routebeschrijving.

Als u onderstaande punten leest voor u gaat wandelen, hebt u de routebeschrijving eigenlijk niet meer nodig. Alleen wanneer een pijl is verwijderd kunt u de beschrijving even gebruiken.
De route is geheel bewegwijzerd met pijlen, welke genummerd zijn overéénkomstig de routebeschrijving.
1.   RA = rechtsaf,  LA = Linksaf,  RD = Rechtdoor,  RAH =
      Rechts aanhouden, LAH = Links aanhouden
2.   Sommige pijlen hebben een gekleurd vakje. Let goed op de
      tekst in deze vakjes.
       Groen betekent: tot einde weg
       Rood betekent: Goed uitkijken bij het oversteken
       Blauw heeft betrekking op Rust en/of Controle.
       Geel bevat een aanwijzing voor een bepaalde afstand
       Grijs slaat op algemene informatie
3.   Bij alle zijpaden en kruisingen zonder pijl: Rechtdoor.
4.   Straatnamen die u direct bij de afslag kunt zien zijn vermeld
      tussen -streepjes-  en straatnamen die later aangegeven staan,
      zijn vermeld tussen (haakjes).
5.    Buiten de bebouwde kom, waar geen voetpaden zijn; links van weg lopen.
       Op fietspaden ruimte laten voor (onverwachte) fietsers.
6.    Het bestuur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor
       verlies, diefstal of ander onheil welke de deelnemers voor,
       tijdens en na de tocht is overkomen!

N.b.: Bij een controlepost is het verplicht dat iedereen zich meldt. We weten dan dat iedereen geweest is. Als iemand zich niet meldt, zitten de mensen van de controle daar onnodig lang te wachten!