Met WIK ook dit jaar weer wandelen voor een goed doel.

WiK organiseerde afgelopen zaterdag 23 februari voor de zevende keer haar wandeltocht voor een goed doel. Deze keer was de opbrengst voor Voedselbank Smallingerland bestemd voor de aanschaf van een schrob-zuigmachine.

Tussen 8.30 en 12.00 uur begonnen totaal 811 wandelaars aan een tocht van 5 10,15 ,20 of 25 km. Het weer werkte volop mee. De hele dag scheen de zon volop.
Voor alle afstanden had WIK een mooie route uitgezet, en genoten de wandelaars van de mooie voorjaarsnatuur rond Drachten, Boornbergum en Beetsterzwaag.
Het bestuur en alle betrokken vrijwilligers van WIK en de Voedselbank zorgden er, samen met de deelnemende wandelaars, voor dat voorzitter Henk Ramerman van Wik aan Voedselbank Smallingerland een cheque van € 5.000,00 kon overhandigen.

Bonny Veenstra, voorzitter van de Voedselbank Smallingerland toonde zeer verguld, de cheque. Het elke dag handmatig dweilen van de vloer van het magazijn en de uitdeelruimte door vrijwilligers i.v.m. de voedselveiligheid is nu gelukkig spoedig verleden tijd!

De organisatie en de vrijwilligers van Wik en de Voedselbank kijken voldaan terug op een prachtig dag wandelen voor een goed doel!

2019 02 23 K

Gevonden voorwerpen:

Achtergelaten voorwerpen zijn aanwezig bij onze wandeltochten.
Na één jaar worden niet afgehaalde voorwerpen verwijdert.

- een zonnebril
- een witte zonneklep