Zes nieuwe trainers bij WiK.
-
De afgelopen maanden zijn 6 leden van Wik druk in de weer geweest met het volgen van een cursus voor wandeltrainer niveau 2.
Vol enthousiasme zijn ze 2 dagen op cursus geweest en hebben, onder begeleiding van een trainer van ons, 3 keer een deel van een training gegeven aan een trainingsgroep.
Verder hebben ze een cursusboek gelezen, de vragen hieruit uitgewerkt en een proeve van bekwaamheid afgelegd.
Dit alles werd beloond met een welverdiend diploma.
Het bestuur is zeer verheugd met dit resultaat omdat nu de meeste trainingsgroepen over een trainer en een assistent trainer beschikken.
Vooral in de vakantieperiode is dit handig.
Om dit project af te sluiten hebben het bestuur en de nieuwe trainers dit onder het genot van een drankje en een hapje samen gevierd.
Ook kregen de trainers een pakket WiK kleding uitgereikt zodat ze vanaf nu goed herkenbaar aan de groep training kunnen geven. Zie de foto met de zes trotse trainers.
Er is een nieuwe planning voor de trainers opgesteld.
Ondanks deze uitbreiding is er behoefte aan nog een paar trainers en/of wandelbegeleiders. Lijkt je dit leuk om te om doen, vraag dan één van de trainers voor meer informatie.

trainers

Gevonden voorwerpen:

Achtergelaten voorwerpen zijn aanwezig bij onze volgende wandeltocht.
Let op!! Als de rechtmatige eigenaar zich niet meldt dan gaan bruikbare voorwerpen naar de kringloop.
De rest wordt vernietigd.

Actergelaten bij de zomerwandeltocht van 17 augustus 2019.
- verstelbare nordic walking stokken.

De onderstaande voorwerpen zijn achtergelaten bij eerdere wandeltochten.
Als hierop geen reactie komt voor 4 september 2019, dan worden deze voorwerpen afgevoerd.

- een zonnebril
- een witte zonneklep