Ondertekening sportakkoord.

Op 12 november jl. tekenden 45 organisaties uit Smallingerland, waaronder WSV WiK, het lokale Sport- en Beweegakkoord.
De afgelopen maanden hebben tientallen organisaties gezamenlijk gewerkt aan concrete plannen en doelstellingen om sport en bewegen in Smallingerland bereikbaar en aantrekkelijk te maken voor iedereen.
Maar liefst 45 partijen hebben hun handtekening onder dit akkoord gezet, zodat er een breed draagvlak is om dit akkoord tot een groot succes te maken.

Een belangrijke factor voor de realisatie voor een succesvol Lokaal Sportakkoord is de samenwerking tussen de verschillende partijen.
Door kracht, kennis en inzet met elkaar te bundelen ontstaat een sportief, vitaal en gezond Smallingerland waar je met plezier kunt bewegen en sporten.

sportakkoord