Nieuwsflits

Algemene informatie wandeltochten.

Info inschrijven wandeltocht.

Online inschrijfformulier invullen.

Smelnehaven, hospice en thuisondersteuning is een organisatie die bestaat uit meer dan 100 vrijwilligers en is ruim 12,5 jaar actief in de regio Zuidoost Friesland.
Wij zijn een non-profit organisatie en zijn voor onze inkomsten afhankelijk van subsidies en giften. We zijn blij met deze mooie actie van WIK Sponsorloop om ons op deze manier te steunen.

Als de dagen van het leven beperkt zijn, willen wij met zorg en aandacht proberen kwaliteit toe te voegen aan de dagen die er nog zijn….. thuis of in het hospice”

Wanneer de verzorging thuis niet (meer) mogelijk is en het ziekenhuis niet meer hoeft, biedt hospice Smelnehaven een goed alternatief. In het hospic bieden vrijwilligers, samen met de verpleegkundigen van de thuiszorg organisatie, zorg, aandacht en ondersteuning gericht op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven voor de gasten.

WIK Wandeltocht “Het Goede Doel” voor de aanschaf van een koppelbed voor hospice Smelnehaven. Elkaars warmte voelen en voor even alles vergeten.

Een koppelbed is een speciaal gemaakt bed met een matras wat naadloos aansluit op een hoog/laag bed. Op deze manier is het mogelijk in de laatste levensfase dicht bij elkaar te zijn.
Wij zouden in het hospice graag een koppelbed willen om onze gasten en hun naasten de mogelijkheid te bieden om nog even elkaars warmte te voelen, tegen elkaar aan te kruipen, samen naar muziek te luisteren of even stil naast elkaar te liggen……

Froukje Woudwijk
Voorzitter VPTZ ZO Friesland