We hebben 46 gasten en geen leden online

Evaluatie 4-daagse Wandelmarathon 2018

Dit evenement was ook dit jaar weer een succes en is daarom niet meer weg te denken uit ons jaarprogramma. Afgaande op de reacties van de wandelaars heeft iedereen genoten van de mooie afwisselende routes. En de wagenrusten onderweg waren erg gezellig. Wat uiteraard ook mee speelde was het mooie weer. Allen de 2e etappe viel er een beetje regen.

Vorig jaar waren er gemiddeld 212 deelnemers en dit jaar weer een stijging tot gemiddeld 229 deelnemers.

Tot zover alles goed, maar het venijn zat in de staart. Wat ging er fout?

Het was de bedoeling dat de route dwars door een maisveld en een paar weilanden zou lopen, maar als de hoge mais nat zou zijn was er een alternatieve route.

Het mais was droog, dus werd de route door het maisveld bepijld, want dit was het mooiste deel van de route. Maar toen werden naast de juiste routes ook per vergis alternatieve routes uitgedeeld. Bij pijl 25 aangekomen kwamen de wandelaars die op de routebeschrijving keken in verwarring. De pijl stond naar rechts en op de alternatieve routebeschrijving stond linksaf.

Na een discussie en een telefoontje werd geadviseerd om de beschrijving te volgen. En dat was onze tweede fout. Daardoor misten ze de wagenrust en het maisveld en werd de route ingekort tot ca.8 km .Onze welgemeende excuses voor het gebeurde. Gelukkig werd dit alles ons door de wandelaars niet te zwaar aangerekend en de gratis consumptie werd zeer gewaardeerd. De opmerkingen dat het normaal bij ons altijd erg goedgeregeld is deed ons erg goed.

We hopen jullie op 20 oktober in Bakkeveen weer te ontmoeten

Met vriendelijke groet,

De Wandeltochtencommissie.

020 IMG 3712  027 IMG 3745  055 IMG 2969

   
© WSV-WIK.NL alle rechten voorbehouden