Afdrukken

Voordeel ledenpas

Als lid van WiK ontvangen jullie een ledenpas van onze vereniging.

Onderstaand vinden jullie vernieuwde informatie over onze sponsoren. We hopen dat jullie veel profijt van de ledenpas mogen hebben.

Let wel op: deze ledenpas is persoonsgebonden. Het pasvoordeel geldt dus alleen voor de persoon op wiens naam de pas staat, en niet voor de gasten die hem of haar vergezellen.

 

Sponsoren met aanbiedingen voor leden van WiK

Klik op logo voor de betreffende website.

 

 

paviljoen

Paviljoen de Leyen ligt in een prachtig Staatsbosbeheer beschermd natuurgebied, waar je terecht kunt voor een ijsje, kopje koffie, lunch, diner, vergaderen of voor een feestje! Als lid van WiK krijg je 1 keer per jaar gratis een heerlijk appelgebak met slagroom bij je bestelling van een kopje koffie of thee. Dit alleen op vertoon van de ledenkaart, geldig voor het desbetreffende kalenderjaar. Adres: Bildreed 3 te Rottevalle. Kijk voor meer informatie op www.deleyen.nl of bel 0512-341120. Openingstijden april t/m september iedere dag van 10.00 uur t/m 21.00 uur, oktober t/m maart: op donderdag vanaf 17.00 uur, vrijdag en zaterdag vanaf 14.00 uur en op zondag vanaf 11.00 uur.

 

 

 bearske

Restaurant ’t SnackBearske is een restaurant waar het goed toeven is. Je kunt er voor of tijdens en na de wandeling terecht voor een kopje koffie met gebak of lunch. Een vers gebakken visje of een lekker ijsje. Maar ook voor een 3 gangen diner of een buffet is het de juiste plaats. Al voor 25 euro heb je een heerlijk 3 gangen diner. Op dit alles krijg je als lid van WiK 10% korting.
Korting geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen van het bedrijf. Adres: Hoofdstraat 50 te Beetsterzwaag. Kijk voor meer informatie op www.snackbearske.nl of bel
0512-383845.

 


 logo de bikker

Na een fijne wandeling of fietstocht is Cafetaria De Bikker een goede gelegenheid om even uit te rusten en iets te drinken of te eten. Cafetaria De Bikker staat o.a. bekent om haar heerlijke softijs en saté. Maar voor € 7,50 tot € 10,00 kunt u ook kiezen uit diverse heerlijke menu 's. Als lid van WiK krijg je 15% korting op het gehele assortiment. Adres: Easterbuorren 1 te Boornbergum. Kijk voor meer informatie op www.de-bikker.nl of bel
0512-341979.

 

 logo de stripe 

Midden tussen de Bakkeveense bossen, aan de rand van de Duurswouderheide ligt
Hotel & Restaurant De Stripe. Dit onlangs geheel verbouwde bedrijf is de perfecte uitval basis voor een lekkere wandeling of fietstocht. Het bedrijf staat bekend om haar (h)eerlijke Frans/Nederlands georiënteerde keuken en ouderwets Friese gastvrijheid. 7 dagen in de week vanaf 09:00 uur staat het team klaar om je welkom te heten voor een lekker warm, of verfrissend koud drankje, al dan niet met huisgemaakte lekkernijen. Voor de stevige trek kun je hier vanaf 11:30 uur terecht. Leden van WiK krijgen op vertoon van hun lidmaatschapkaart de tweede(alcoholvrije) consumptie gratis aangeboden. Adres: Duerswâld 23 te Wijnjewoude. Kijk voor meer informatie op www.destripe.nl of bel 0516-541215.

 

 

  logo le coq

Eten & Drinken Le Coq ligt tegenover de mooie bossen van Appelscha. Een uitstekend startpunt of rustpunt voor een mooie wandeling of fietstocht. Je kunt hier terecht voor en heerlijke lunch maar ook voor vlees-, vis- en vegetarische plates. Als lid van WiK krijgt je de tweede consumptie (koffie, cappuccino, thee en alle non-alcoholische dranken) gratis aangeboden. Adres: Boerestreek 21 te Appelscha. Kijk voor meer informatie op www.lecoqappelscha.nl of bel 0516-541215.

 

 

  veneboer sport

Wanneer je op zoek bent naar een paar wandelschoenen, wandelsokken of bijvoorbeeld een sportief jack om een lekkere wandeltocht te maken, dan ben je bij Veneboer Sport 2000 te Drachten aan het juiste adres. Met in totaal 1200m2 aan sportproducten hebben zij voor nagenoeg iedere sport een uitgebreide collectie.
Zo kun je hier onder andere terecht voor wandelkleding. Kom gerust eens kijken of laat informeren door één van de sportspecialisten.
Ook de ‘WiK-kleding’ is hier verkrijgbaar. Je krijgt 10% korting op alle wandelsportkleding, wandelschoenen en overige wandelsportartikelen. Adres: Zuidkade 27 te Drachten. Kijk voor meer informatie op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0512-520200.

 

 

 

  veneboer  camping

Bij Veneboer Outdoor kun je hier terecht voor alles wat met buitenactiviteiten te maken heeft. Voor de wandelaar is er een uitgebreid assortiment wandelkleding voor zowel warm- als koud weer, diverse merken wandelschoenen en wandelaccessoires.

Je krijgt 10% korting op de volgende artikelen (m.u.v. acties en aanbiedingen):

- Wandelschoenen
- Bergschoenen
- Inlegzooltjes
- Schoenveters
- Schoen onderhoud
- Teva
- Wandelsokken
- Wandelstokken
- Winterlaarzen

Adres: Zuidkade 38-41 te Drachten. Kijk voor meer informatie op www.veneboercamping.nl of bel 0512-542200.