Ondanks regen toch een fantastische opbrengst voor HospiceSmelnehaven.

Afgelopen zaterdag 22 februari heeft Wsv-WIK (Wandelsportvereniging Willen Is Kunnen) wederom Wandeltocht Het goede Doel georganiseerd.
De opbrengst kwam geheel ten goede aan HospiceSmelnehaven.
527 WIK-wandelaars en gastenwandelaars hebben op de verschillende afstanden voor het Goede Doel gewandeld. De eerste uren was het nagenoeg droog, na 12.00 uur werden de weersomstandigheden slechter.

Minke Graafsma bedankt dan ook alle wandelaars die meegedaan hebben deze goed georganiseerde tocht te wandelen voor Het Goede Doel.
Minke vertelt over het ontstaan van Het Goede Doel. De vrijwilligers van HospiceSmelnehaven hebben een brief geschreven met daarin het verzoek voor financiële ondersteuning ten bate van de aanschaf van een Koppelbed.
Wsv-WIK ondersteund alleen aanvragen die tastbaar en blijvend zijn, het verzoek van HospiceSmelnehaven past daar dan ook heel goed in.
Het bestuur van wsv-WIK hoefde dan ook niet lang na te denken en het werd volmondig ‘ ja’  tegen de vrijwilligers van HospiceSmelnehaven.
Door het aanschaffen van een koppelbed wordt het mogelijk gemaakt dat in de laatste levensfase, dierbare naasten dicht bij elkaar kunnen zijn.
De opbrengst van deze wandeltocht komt dan ook in zijn GEHEEL ten goede aan dit doel.

Vrijwilligers van VV ONB hebben belangeloos broodjes en koffie aan de vrijwilligers van wsv-WIK verstrekt. Drukwerk ten behoeve van de tocht is met korting geleverd door Multi-Copy.
Rode Kruis is ook belangeloos aanwezig geweest. DATAS en 'Van der Veen en Kromhout' hebben een bedrag gedoneerd.
Door Wsv-WIK is het bedrag naar boven afgerond zodat er ook een rond bedrag overhandigd kon worden.
Het was voor Minke Graafsma – voorzitter a.i. WSV-Wik – een bijzondere gebeurtenis om Froukje Woudwijk – voorzitter van het Hospice – een cheque te mogen overhandigen met een mooi bedrag van 3.300,00 euro.

Op de foto overhandigt Minke Graafsma de cheque van 3.300,00 aan Froukje Woudwijk, voorzitter Hospice Smelnehaven.

cheque hospice