Wandelsportvereniging WILLEN IS KUNNEN (wsv-WIK) viert dit jaar haar 2e lustrum
In 2010 is de vereniging opgericht door Henk Ramerman Truus Ramerman en Koos Witteloostuijn.

In de loop der jaren is de vereniging gegroeid onder de bezielende leiding van Henk Ramerman.
Henk Ramerman is 9 maart onder lovende woorden benoemt tot erevoorzitter. Truus Ramerman en Koos Witteloostuijn zijn erelid geworden.
De Wandelsportvereniging verzorgt door gediplomeerde trainers wekelijks wandeltrainingen.
Er zijn wandeltrainingen voor mensen met bijvoorbeeld COPD maar ook worden wandeltrainingen gegeven voor de wat snellere wandelaar.
Voor een ieder die in beweging wil komen en blijven is wsv-WIK een ideale vereniging,

Het 500ste WIK-lid (Dhr. Jelle Stoffelsma) is door de kersverse erevoorzitter van de vereniging in het zonnetje gezet.

De vereniging is inmiddels landelijk bekend om haar georganiseerde wandeltochten.
Altijd weer worden er prachtige routes uitgezet in Friesland, Groningen of Drenthe.

Zo wordt de Lustrumtocht 11 april uitgezet in Drenthe. Het kleine plaatsje Een gemeente Noordenveld is de startplaats.
Gemiddeld wandelen per tocht 650 wandelaars een afstand. Er kan dan gekozen worden uit de afstanden 5, 10, 15, 20 en 30 kilometer (Lustrumtocht).

De foto’s zijn gemaakt door Jifke Jeeninga met toestemming van de personen die op de foto staan.

Ereleden
Erevoorzitter en ereleden WiK.

Lid500

500ste WiK-lid.