We hebben 255 gasten en geen leden online

Vier nieuwe trainers bij WiK.
-

De afgelopen maanden hebben vier leden van WiK vol enthousiasme een opleiding gevolgd bij de KWbN voor resp. zelfstandig trainer en assistent-wandeltrainer. Vol trots kan het bestuur meedelen dat zij alle vier na hard werken geslaagd zijn. Wat een aanwinst voor onze vereniging!

Kenneth Damasco, onze trainingscoördinator, is geslaagd voor de opleiding zelfstandig trainer wandelsport niveau 3 en Natascha Brünner, Rowena Brünner en Mo Brak zijn geslaagd voor de opleiding assistent-trainer wandelsport niveau 2. Om dit heugelijke feit te vieren heeft het bestuur de vier geslaagden onlangs uitgenodigd voor een kop koffie/thee met gebak in een plaatselijk restaurant en is hen uit handen van de voorzitter een boeket bloemen overhandigd. Helaas moest Rowena Brünner wegens ziekte afzeggen, maar haar zus Natascha Brünner heeft het boeket voor haar in ontvangst genomen.

Het bestuur is verheugd met de uitbreiding van de kennis, kunde en vaardigheden van deze groep wandeltrainers, maar benadrukt dat de vereniging nog steeds behoefte heeft aan nieuwe trainers en/of wandelbegeleiders. Lijkt het je ook leuk om ook trainer en/of wandelbegeleider te worden of wil je gewoon meedoen aan de wekelijkse wandeltrainingen van onze vereniging, neem dan contact op met de secretaris via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 
 
 20220401 154143 klein
   
© WSV-WIK.NL alle rechten voorbehouden