Beschrijving van de vierde en laatste etappe op woensdag 29 september 2021

Deze tocht start vanuit Sportpark De Heidkamp te Sumar. De uitgezette route gaat onder de Sintrale As door over graspaden, sintelpaden en asfaltpaden via de Sumarreheide richting Garijp. In het centrum van het mooie plaatsje Garijp kunnen de deelnemers genieten van een rust in het Mienskipssintrum It Geahûs.

Na de Rust vervolgen de deelnemers de tocht door Garijp om vervolgens via de Sumarreheide over graspaden en zandpad weer terug te gaan naar de finish.

De afstand is ruim 10 km.

De inschrijving vindt online plaats en hiermee gaat U akkoord met het Corona protocol welke U op de website kunt vinden.

De starttijd is afhankelijk van de tijdsloten bij online inschrijving

De start vindt plaats vanuit Sportpark De Heidkamp

Joute van der Meerweg 2a

9262 SP Sumar.

Voor meer informatie:

Tel. 06-49906825 of 06-42127925

De route is geheel van pijlen voorzien en bovendien krijgt iedereen ook nog een duidelijke routebeschrijving mee.

Starttijden: vanaf 13:00 uur, zie tijdsloten bij online inschrijving.

startgelden;
€2,50 bij inschrijving per dag, voor kinderen tot 12 jaar €1,50