I.v.m. het Corona protocol is online inschrijving nu verplicht.

Indien de wandeltocht afgelast wordt, op aangeven van de overheid of de lokale autoriteiten, vindt er geen restitutie van het inschrijfgeld plaats.
Wij proberen de tocht dan door te schuiven naar een andere datum.

Als u online inschrijft voor een wandeltocht dan gaat u akkoord met het Corona protocol.
Klik HIER voor het volledige Corona-protocol.

Ca. twee weken voor de start van een wandeltocht is online inschrijven mogelijk, de inschrijving sluit 3 dagen voor de start van de wandeltocht.

Na betaling klik op 'Ga verder', daarna verschijnt er een scherm met uw gegevens. Print deze gegevens of maak een foto van uw gegevens met de telefoon.

Als u een emailbevestiging gevraagd heeft dan krijgt u als bijlage uw e-ticket.

Eén van deze formulieren of foto meenemen en bij de inschrijftafel de QR-code laten scannen.

Let op: Inschrijven op de dag van de wandeltocht is niet mogelijk.

Inschrijven1

Beschrijving wandeltocht.

Op zaterdag 21 augustus 2021 organiseert Wandelsportvereniging Willen is Kunnen na langer dan één jaar geen tochten georganiseerd te hebben door de corona pandemie weer hopelijk haar jaarlijkse Zomerwandeltocht.
De Zomerwandeltocht 2021 start in Jirnsum bij Eetcafé de 2 Gemeenten.
De routes zijn voor ons dan ook geheel nieuw en gaan door het afwisselende Friese landschap met weidse uitzichten. De organisatie hoopt dat de wandelaars kunnen genieten van de zomermomenten in deze nieuwe routes.

Alle wandelaars gaan vanuit de startlocatie via een fietspad richting Friens.
Na ongeveer 3 km gaat de 5 km weer terug naar de finish en de 10 km gaat richting Raerd voor hun eerste en enige rust.
De 15 - 20 en 25 km gaan via de Blauwe Tent bij allen welbekend en een mooi binnenpad naar Reduzum voor hun eerste rust.
Na de rust wandelen ze gezamenlijk richting de rivier de Zwette bekend van de Elfstedentocht op de schaats.
Hier gaat de 15 km via de Zwette richting Minicamping de Dille en de 20 en 25 km gaan richting Mantgum voor hun 2e rust.
Na rust maakt de 25 km nog een rondje via Jorwerd en het Jabikspaad om daarna nog te kunnen genieten van een 3e rust.
De 20 en 25 km gaan gezamenlijk via Easterwierum waar bij Minicamping de Dille de 15 km weer aansluit om door te wandelen naar Raerd.
In Raerd kan de 15 km genieten van hun 2e rust en de 20 en 25 km respectievelijk van hun 3e en 4e rust.
Na de laatste rust waarbij ook de 10 km weer is aangesloten lopen zij gezamenlijk richting Flânsum om terug te keren naar de finish.

Let op: Honden (ook aangelijnde) zijn op een deel van de 10 km route niet toegestaan.
Men kan om dit gedeelte van de route heen lopen.
Informatie is hiervoor te verkrijgen bij de start.

De routes zijn geheel van pijlen voorzien en bovendien krijgt iedereen ook nog een duidelijke routebeschrijving mee.
Basisschoolkinderen krijgen na het volbrengen van de tocht als herinnering gratis een medaille uitgereikt. De andere wandelaars kunnen voor € 2,00 een medaille kopen.
De inschrijving vindt online plaats en hiermee gaat U akkoord met het Corona protocol welke U op de website kunt vinden.
Starttijden: zie tijdsloten bij online inschrijving

De start vinden plaats in Eetcafé de 2 Gemeenten Grousterdyk 1, 9011 WK Jirnsum.

Voor meer informatie:
Tel. 06-49906825 of 06-42127925