Protocol wandeltochten Wandelsportvereniging WiK juli 2020 gewijzigd op 25 september 2021

Vooraf:
Een wandeltocht is volgens de richtlijnen van het kabinet en de NOC/NSF een doorstroomactiviteit.

Dit protocol is gebaseerd op het landelijk protocol van de KWBN (Koninklijke Wandel Bond Nederland) dat is afgestemd op het Protocol Verantwoord Sporten van het NOC/NSF. De richtlijnen van het kabinet zijn onderliggend. Het protocol is dynamisch, dat wil zeggen dat het geactualiseerd wordt indien de richtlijnen van het kabinet veranderen. Raadpleeg altijd vooraf de website van WSV-WiK (www.wsv-wik.nl) voor het laatste nieuws!

* Wandelaars zijn niet verplicht in het afstand houden van 1,5 meter.
* Wandelaars worden erop gewezen dat zij bij gebruik maken van horeca-gelegenheden
   te maken hebben met de toepassing van de maatregelen vanaf 25 september 2021 voor horecagelegenheden.